05-10.11.2019 г. - "Сърцето на Анадола" - Кападокия / 6 дни, 5 нощувки
07-10.11.2019 г. - "Град на два континента" - Истанбул / 4 дни, 3 нощувки
08-13.11.2019 г. - "Докосване до древността" - Израел и Йордания / 6 дни, 5 нощувки - потвърдена - няма места
09.11.2019 г. - Одрин - Лозенград - 1 ден
09.11.2019 г. - Люлебургас - фабрика "ТАЧ" - 1 ден
09.11.2019 г. - Одрин през Карнобат / 1 ден
09-10.11.2019 г. - Уикенд на Дарданелите - Чанаккале / 2 дни, 1 нощувка
09-10.11.2019 г. - "Духовната Рила и мистичните Рупи" / 2 дни, 1 нощувка

1