Разположение: С достъп до брега до Егейско море с неговите освежаващи кристални морски води, на фона на буйни зелени планини, хотелът е прекрасен избор за почивка. Този вълнуващ хотел е с модерен дизайн, блестяща храна и иновативни функции, които вероятно ще удивят гостите. Центърът на Мармарис се намира на 10 км, летище "Даламан " е на 100 км.
Настаняване: MARMARIS BAY RESORT разполага с общо 279 стаи. Те са оборудвани с климатик, плосък телевизор със сателитни канали, хладилник, баня и сешоар, удобни френски или двойни легла. В стаите има изобилие от естествена светлина и имат модерно обзавеждане. Някои стаи имат тераса или балкон.
Храна и напитки: Гостите могат да се насладят както на местни, така и на международни ястия с най-свежите съставки. Снек бар на плажа, който предлага свежи напитки и вкусни закуски. В баровете на комплекса гостите могат да се насладят на коктейли и други напитки, с гледка към Егейско море.
Удобства, спорт и забавления: За отдиха на своите клиенти хотелът предлага музика на живо, кино на открито, йога клас, тенис на маса, планинско колоездене, плажен волейбол, билярд, дартс, стрелба с лък, кану. За децата има Детски клуб и Тийн клуб. СПА и Уелнес центърът се ползват срещу допълнително заплащане.
Плаж: Гостите на MARMARIS BAY RESORT могат да се насладят на релаксиращ открит басейн, частен плаж и къпане от кейовете.
Хранене: All Inclusive – закуска, обяд, вечеря и междинни хранения; алкохолни и безалкохолни напитки местно производство без лимит.

Стандартна цена

Цените в таблицата са стандартни за стая на ден в лева в рамките на посочения период.
Моля, въведете в търсачката желания от Вас период на настаняване, за да изчислите цена с отстъпка за ранно записване.