ИСТАНБУЛ – 1 ден ВЕЧЕР пълна програма

1 ден / 1 закуска, обяд, обзорен тур "Два континента"

с тръгване от Приморско, Созопол, Бургас, Поморие, Равда, Несебър, Слънчев бряг

отпътуване: всеки понеделник и сряда

с екскурзоводско обслужване на руски, английски, чешки и полски език

ПРОГРАМА
22:00 ч. Отпътуване от Слънчев бряг всеки понеделник и сряда

1. ДЕН
07:00  Пристигане в Истанбул. Закуска на блок маса.
08:00 Обзорна пешеходна и автобусна обиколка на Истанбул „Два континента” около 4 часа с посещение на желязната църква "Св.Стефан" и фото-пауза на азиатския бряг с красива гледка към европейската част на Истанбул и Босфора. Пешеходен тур с посещение на площада Хиподрум и Синята джамия. Посещение на фабрика за кожени изделия.
12:00 Обяд. Свободно време или
13:00 Допълнителен турцена 25 евро при група от минимум 20 туристиразходка с корабче по Босфора покрай европейския и азиатския бряг. Посещение на Египетския пазар - с включени транспорт, корабче и местен гид; около 2 часа;
17:30 Отпътуване на обратно. Около полунощ пристигане в Слънчев бряг.
Цена:
124.00 лв. на възрастен
62.00 лв. за дете до 11.99 г.
Цената включва:
-> транспорт с климатизиран автобус
-> 1 закуска
-> 1 обяд
-> обзорен автобусен и пешеходен тур „Два континента“ 
-> екскурзовод
Цената НЕ включва:
-> разходи за виза
-> допълнителни турове
-> входни такси
-> лични разходи
* Забележка:
* Необходими документи: - международен паспорт с дата на валидност не по-малко от 60 дни от датата на влизане в Турция; - за лицата под 18 г., пътуващи сами непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен международен паспорт се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина - оригинал и копие и акт за раждане – копие. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта за раждане на детето следва да се носят по време на пътуването.
* Съгласно визовия режим на Република Турция – туристите с различна националност пътуват в Турция безплатно или с предварително издадена по електронен път входна виза за страната. 
* Туристи от страни, извън ЕС, трябва задължително да притежават и валидна двукратна или многократна българска виза, за да могат да се върнат обратно в България.